Kom je bij ons werken?

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.
De volgende functies hebben we op dit moment open staan:

 

Medewerker Ondersteuning en Onderzoek Team (28-36 uur per week)

Als medewerker Ondersteuning en Onderzoek team heb je contact met diverse gezinnen, hun netwerk en de betrokken professionals. Binnen 10 weken vorm je, binnen een multidisciplinair team, een visie over het in te zetten traject met als doel de acute en structurele onveiligheid in de thuissituatie te herstellen. Het organiseren van hulp staat hierbij voorop. Daarnaast heb je een ondersteunende functie bij overleggen binnen de hulpverlening, zoals bijvoorbeeld bij het familienetwerkberaad.

Heb je een afgeronde HBO opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work), minimaal 3 jaar relevante werkervaring en ben je SKJ-geregistreerd? Lees dan de volledige vacature op de website  van de GGD. Misschien verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega!

Medewerkers Advies en Meldingen Team (32-36 uur per week)

Als medewerker van het Advies en Meldingen team voer je dagelijks gesprekken met zowel professionals als particulieren over onveilige (thuis) situaties. Hieromtrent geef je telefonisch en/of schriftelijk advies en/of wordt er een melding gemaakt omtrent de voorgedragen situatie. Daarnaast beoordeel je alle schriftelijke meldingen op urgentie en risico’s. Op basis van een veiligheidstaxatie breng je samen met je collega’s de veiligheidsrisico’s in kaart en zorg je ervoor dat een gedegen veiligheidsbeoordeling tot stand komt. Vervolgens zet je in samenwerking met ketenpartners vervolgstappen uit die passen bij de aard en het risico van het geweld. Intern signaleer je mogelijkheden voor verbetering inzake de (door-)ontwikkeling van protocollen, procedures en de te leveren diensten. Samen met je collega’s van het advies en meldingen team voer je deze werkzaamheden uit vanuit onze hoofdvestiging in Goes.
Heb je een afgeronde HBO opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work), minimaal 3 jaar relevante werkervaring en ben je SKJ-geregistreerd? Lees dan de volledige vacature op de website  van de GGD.
Reageren op beide vacatures kan tot 12 september. Misschien verwelkomen we jou binnenkort wel als nieuwe collega!